malta-sverige

Så det är alltså dags för VM-kvalmatch nummer två ikväll. Press på Sverige att kamma hem tre poäng och dryga ut sitt målfacit ordentligt. Maltamötet kan inte sägas vara det viktigaste mötet kvar att spela, men faktum kvarstår att det behövs så många vinster som det går under de kvarstående matcherna. Inte sjabbla ikväll, Sverige!

 

Piké: Selected Homme

Jeans: Cheap Monday

Kavaj: Cheap Monday

Skor: Opening Cermony


Körde snabbt ihop ännu en liten outfit i vårt lands kära färger i ära till kvällens möte. Till och med en fotbollsmatch får en att tänka på kläder... Hmm. Jazz-kavajen från Cheap Monday kommer till användning igen och även om jag inte är ett fan av pikén så är det långt bättre än en helgul skjorta för min del.

Ser ut att bli samma lag som sist om inga småskavanker spökar. Inget ont om detta med tanke på lagets insatser mot Ungern. Zlatan bör väl kunna pricka in ett eller två och låt oss även hoppas att Elmander kan göra något, lätt motstånd som Malta behöver han i vart fall för att komma ur torkan.

Den första halvleken i förra mötet med malteserna spelade Sverige uselt och jag misstänker att något liknande kan hända här. Men efter några sega 30-40 minuter kommer det nog lossna. Det blir inga stora siffror, men i alla fall 4-0.


Kommentarer
Postat av: Frank&Rémy

Aj va fel man kunde ha! 1-0 81:a, självmål!! Pinsamt, snudd på patetiskt. Nästan så att jg hoppas på att portugal kvalar istället.



Måste säga att jag rådiggar dem skorna, såg dem här om dagen o är så sjukt sugen!

2009-09-10 @ 13:35:30
URL: http://whocaresitsonlyfashion.com
Postat av: Frank&Rémy

här var d lite dött, why=

2009-09-20 @ 12:31:43
URL: http://whocaresitsonlyfashion.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0